målrettet biofilmterapi med EMS-Airflow målrettet biofilmterapi med EMS-Airflow

"I vores klinik udfører vores tandplejere professionelle tandrensninger ved hjælp af de mest moderne EMS AIRFLOW®-enheder. Dette er det skånsomste redskab til fjernelse af plaque og andre belægninger på tænderne, der er tilgængeligt på markedet i dag.

Dato: 06. 10. 2023.


Brug og vedligeholdelse af aftagelige tandproteser Brug og vedligeholdelse af aftagelige tandproteser

Bliv klogere på, hvordan du kan vænne dig til din nye protese, hvordan du holder den ren, samt hvilke muligheder der er ift. viderebehandling, hvis du eventuelt overvejer en fast løsning med implantater senere.

Dato: 09. 05. 2020.


Moderne behandling af parodontose Moderne behandling af parodontose

Hvad betyder ’parodontitis’? Parodontitis kaldes ofte parodontose eller paradentose. Det ubehagelige ved parodontitis er, at det i fleste tilfælde udvikler sig helt uden smerter og på den måde kan sprede sig uden at man opdager det. Patienten opdager ofte sygdommen meget sent. De første tegn på mulig parodontal sygdom er blødning ved tandkødet under daglig tandbørstning samt misfarvning ved tandkødet. Tandkødet er, i dette tilfælde, ikke længere lyserødt og stramt, men i stedet rødt, betændt og hævet.

Dato: 09. 05. 2020.


Hvordan børster jeg tænder på den bedste måde? Hvordan børster jeg tænder på den bedste måde?

Det er ikke nok at få udført et godt stykke tandlægearbejde – du skal også passe på og vedligeholde det færdige tandlægearbejde for at kunne bevare de nye tænder uden problemer i så lang tid som muligt. Her kan du blive klogere på, hvordan du bedst gør det.

Dato: 09. 05. 2020.