(45) 78 73 31 04

Mød vores team

Vi er her for at hjælpe dig

På vores klinik arbejder en større gruppe af tandlæger, hvilket muliggør, at vi kan løse komplekse tandproblemer sammen.

Vores stræben efter at være et „Kompetence Center” betyder, at vi giver patienterne en omfattende og gennemgående tandbehandling med fuld rekonstruktion af tandsættet samt instruktioner ift. at optimere mundhygiejnen.

Det danske teamHos CosmoDent har vi et mindre team, der er specialiseret i undersøgelse og behandling af vores danske patienter; tandlægerne der holder forundersøgelser i Aarhus og København, samt to dansktalende patientkoordinatorer, der står for kommunikationen med vores patienter både før, under og efter behandlingen samt arrangering af selve tandturen.


Annamaria Herczeg

Annamaria Herczeg

Dansktalende patientkoordinator

Annamaria er autoriseret tandplejer fra Danmark og har mere end 20 års erfaring med koordinering af danske patienter i Ungarn og Danmark. Tidligere har hun boet og arbejdet i Danmark i 7 år. Udover dansk taler hun flydende engelsk, tysk, rumænsk og ungarsk. 

Dr. Monika Ecsegi

Dr. Monika Ecsegi

Protetik-tandlæge

Monika har arbejdet hos os siden 2019. Hun afsluttede sin uddannelse i 2017 og er specialiseret i konserverende tandbehandling, rodbehandlinger og protetik. Hun taler flydende engelsk og tysk. Du kan møde Monika i Aarhus og København.

Dr. Aron Irmes

Dr. Aron Irmes

Parodontolog, Protetik-tandlæge

Aron har været en del af Cosmodent siden 2017. Han er specialiseret i behandling af paradentose, men laver også konserverende tandbehandlinger samt protetisk tandarbejde. Han taler flydende engelsk. Du kan møde Aron i København og Aarhus.

Vores tandlægerVores specialtandlæger (kirurger, paradontologer, endodontologer mv..) har stor ekspertise indenfor fokuseret diagnostik og behandling af en lang række forskellige tandproblemer. Vi kommunikerer altid med hinanden for sammen at kunne yde vores patienter den bedst mulige service og udføre den bedst mulige behandling.

Det er normalt at patienten under behandlingsforløbet hos os, møder flere af vores specialister, da de hver især bedre kan vurdere og behandle visse tilstande (fx. i tilfælde af paradentose, rodbehandling af tanden, kirurgiske behandlinger mv.). Professionel tandrensning bliver på samme måde udført af uddannede tandplejere (dental hygienists).

Patientkoordinatorerne kan selvfølgelig til hver en tid assistere ifm. kommunikationen, så alle patienter kan føle sig trygge ved hver eneste behandling.

Dr. Zoltan Ovari

Dr. Zoltan Ovari

Klinikchef, Implantolog
Dr. Peter Kiss

Dr. Peter Kiss

Protetik-tandlæge
Dr. Peter Rosta

Dr. Peter Rosta

Implantolog, Parodontolog
Dr. Sebastian Gschwindt

Dr. Sebastian Gschwindt

Protetik-tandlæge
Loretta Kerekes

Loretta Kerekes

Tandplejer
Livia Sapi

Livia Sapi

Tandplejer