Få vores tilbud

hurtigt og nemt via email

Du kan uploade og sende os dit tandlægeoverslag eller røntgenbillede,

hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad din behandling ville koste hos os. Så udarbejder vi et tilsvarende tilbud med vores priser, som vi sender til dig på mail indenfor et par dage. Uanset om du allerede har besluttet dig for at foretage din tandbehandling i udlandet eller du mest hælder til at blive behandlet i Danmark, kan det være en god idé at få en vurdering fra os i forhold til din fremtidige tandbehandling. På den måde kan du få mere at vide om, hvad vores tandlæger ville anbefale i netop din situation og samtidig finde ud af hvad den tandbehandling, som du allerede er blevet tilbudt ville koste, hvis den blev foretaget på vores klinik i Budapest.


Godt at vide

Vi kan sagtens udarbejde et tilbud til dig udelukkende ud fra det overslag, som du allerede har fået. Men hvis vi skal være helt sikre på at kunne imødekomme alle de ønsker, som du måtte have i forhold til din fremtidige behandling, ville det være ideelt hvis du også kunne sende følgende:

Et panorama-røntgenbillede af dine tænder


(kan tages hos din egen danske tandlæge eller hos én af vores partnertandlæger til 350 kr.)

Fotos af dine tænder, som du selv eller en tandlæge har taget



En kort beskrivelse af dine ønsker i forhold til tandbehandlingen





Gratis tilbud over email




(Filtyper: pdf, jpg, docx, zip, rar, png; max.: 12 MB)
Alle felter markeret med * skal udfyldes.


Efter du har fået tilsendt vores tilbud

…. er du i stand til at kunne vurdere, om det kan betale sig at få lavet din tandbehandling hos os i Budapest - også når rejseomkostningerne er medregnet. Vi kan selvfølgelig altid lave modifikationer i tilbuddet, hvis det ikke helt passer til dine forestillinger. Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte vores danske support team!

Hvordan kommer jeg i gang

Hvordan kommer jeg i gang

  Læs mere
Undersøgelse i Danmark

Undersøgelse i Danmark

  Læs mere
Undersøgelse i Budapest

Undersøgelse i Budapest

  Læs mere