(45) 78 73 31 04

Vores garanti

Man skal ikke købe katten i sækken

Hvis du vælger at blive behandlet hos os, kan du med sikkerhed føle dig tryg hele vejen igennem

Undersøgelse i Danmark

Til forundersøgelsen i København kan vi vurdere og tale om dine behov samt ønsker i forhold til behandlingen og udarbejde en skræddersyet behandlingsplan, som du kan tage med hjem og studere nærmere. På den måde kender du allerede på forhånd til hele behandlingsforløbet samt prisen for behandlingen - alt dette uden du behøver at skulle rejse til udlandet.

Professionelt team

Vi har et større team af topprofessionelle tandlæger, som er klar til at hjælpe dig uanset hvilken behandling du skal have foretaget. Det er også vigtigt for os, at du altid forstår hvad der skal foregå ved de enkelte behandlinger. Derfor har klinikken ansat dansktalende patientkoordinatorer, så vi kan yde den bedst mulige service. 

Altomfattende garanti

Som del af vores altomfattende garanti tilbyder vi, at du kan komme til kontrol hos en af vores partnerklinikker i København eller Aarhus. Vi kommer hver måned til Danmark og holder forundersøgelser og regelmæssig kontrol, så du kan også besøge os der, hvis der skulle være behov for det.

 
Garanti

Hvordan vi beslutter vedr. en garantisag


Hvis der skulle opstå hvilket som helst problem med dine tænder, efter du har afsluttet din behandling hos os, skal du som det første altid kontakte vores klinik i Budapest.

Vi vil derefter konsultere med din tandlæge på vores klinik og hurtigt vende tilbage med svar på hvad der vil være den bedst mulige løsning. Vi vil i næsten alle tilfælde bede dig om at sende et foto af den/de involverede tand/tænder, så vores tandlæger sammen med din beskrivelse af problemet bedst muligt kan vurdere hvad der skal gøres.

På vores partnerklinikker kan du få foretaget en stor del af garantibehandlingerne (fx. mindre korrektioner og fastsættelse af kroner).

Hvis det vurderes, at du skal til Budapest for at få foretaget garantibehandlingen, så vil selve behandlingen (arbejde udført af tandlæger eller tandteknikere) være 100% dækket af Cosmodent Tandklinik. Flybilletten samt ophold i Budapest kan vi dække med op til 150 EUR (ca. 1.120 DKK).


Garanti

5 års


Tandkroner, tandbroer


Implantater


Plastfyldninger

Garanti

3 års


Delproteser


Limning af tandkroner, broer

Garanti

1 års


Helproteser


Facader (Veneers)

Garanti på tandlægearbejdet


+

Vi giver garanti på følgende behandlinger


  • Tandimplantater 5 år
  • Tanderstatninger (Krone, Bro) 5 år
  • Fyldninger, Inlays 5 år
  • Limning af Kroner, Broer 3 år
  • Tandhalsfyldninger 1 år
  • Facader (Veneers) 1 år
  • Delproteser 3 år
  • Helproteser 1 år

Vi kan ikke tilbyde garanti på provisoriske kroner, broer, proteser. Hvis disse trænger til reparation eller udskiftning under helingsperioden må patienten selv kontakte en af vores partnerklinikker eller egen danske tandlæge og bære omkostningerne herved. Det samme gælder ved fjernelse af sytråd og den årlige rebasering af færdige tandproteser.

+

Ret til ændringer forbeholdes


Tandlægen, der undersøger patienten i Danmark, giver tilbud på den mest sandsynlige behandling, som skal laves. Det kan alligevel forekomme, at når patienten undersøges af en specialist i Budapest (en kirurg, paradentose-specialist, endodontolog m.v.) vil vedkommende give en anden vurdering og lave ændringer i tilbuddet. Patienten bliver altid informeret og bedt om at acceptere og underskrive det opdaterede tilbud, inden vi foretager behandlingen. Det samme gælder ved aktuelle røntgenbilleder / CT-scanning, som kan være årsag til ændringer i den planlagte behandling. Hvis patienten ikke overholder den angivne helingsperiode mellem behandlingsbesøgene, kan der blive lavet ændringer i tilbuddet afhængig af patientens tilstand. Helingsperioden, som står skrevet i behandlingstilbuddet, er et minimum. Maksimum er denne periode + 6 måneder. I tilfælde af, at et behandlingsbesøg bliver opdelt i 2, skal den aftalte tid mellem de to behandlinger overholdes nøjagtigt.

+

Garantibehandlinger


I tilfælde af, at der er noget i det færdige tandlægearbejde, der skal reparares eller justeres, bør patienten kontakte Cosmodent først for at få en vurdering. I mange tilfælde kan arbejdet reparares i Danmark. Cosmodent vil give klar vejledning om, hvorvidt du kan få en akut tid hos os når vi kommer til Danmark eller om du hellere skal kontakte en dansk tandlæge, som kan udføre nødbehandlingen. Hvis du bliver henvist til en dansk tandlæge, så skal du beholde og sende os tandlægeregningen og Cosmodent vil dække beløbet med op til 100 EUR x antal behandlingsbesøg, du har foretaget i Budapest. Patienten er ikke berettiget til at få mere kompensation efter garantibehandlinger i Danmark end 100 EUR x antal besøg hos Cosmodent i Budapest. Hvis du skal til Budapest for at få udført garantibehandling, så er garantibehandlingen (det tandtekniske arbejde og tandlægearbejdet) dækket 100% af Cosmodent. Ud over det giver vi 150 EUR i kompensation på rejseudgifter. Dette bliver overført til patienten efter foretaget behandling. Vigtig bemærkning: Garantien vi giver på vores tandlægearbejde gælder kun på vores klinik i Budapest.

+

Forudsætninger for garanti på udførte behandlinger


Kontrol og tandrensning mindst én gang om året. Du kan gå til kontrol hos din egen tandlæge i Danmark, hos en af vores danske partnerklinikker eller hos os i Budapest.

Opretholdelse af tand- og mundhygiejne i overenstemmelse med tandlægens instruktioner

Almindelig brug af protese i overenstemmelse med tandlægens instruktioner

Protese holdes ren i overensstemmelse med beskrivelsen og efter tandlægens instruktioner

Tandsættet er ikke udsat for traume, sygdomme i knoglen og/eller tandkød

Behandlingen er blevet betalt, der er ingen gæld

+

Garantien er ugyldig i følgende tilfælde


Hvis patienten ikke tager til kontrol årligt

Hvis patienten forsømmer mundhygiejnen

Hvis patienten ikke følger tandlægens instruktioner (for eksempel hvis man fravælger nødvendige behandlinger, kommer i behandling på kortere tid end foreslået i tilbuddet, eller ikke bruger bideskinnen efter behandlingen)

Skader efter ekstrem brug (f.eks. tænderskæren om natten, som fører til belastninger på tandsættet eller hvis patienten vejer mere end 110 kg)

I tilfælde af rygning efter knogleopbygning og/eller implantatbehandling eller hvis patienten har paradentose

Hvis del- eller helprotese ikke behandles og plejes tilstrækkeligt (HUSK den årlige rebasering!)

Hvis der sker et uheld, for eksempel hvis protesen falder på gulvet og knækker

Hvis patienten lider af en sygdom, som har negative effekter på tændernes tilstand (f.eks. diabetes, epilepsi, osteoporose, tilstand efter stråle- eller kemoterapi)

Ved rodbehandling, som en følge af tidligere behandlinger af tanden (fyldning, forberedelse til krone)

Allergier eller konsekvenser af sygdomme, som ikke er blevet oplyst