En tandtur til Budapest

har aldrig været nemmere

Flyturen til Budapest

Hvis du har brug for det, kan vi hjælpe dig med alle trin i bestillingsprocessen

Når vi er blevet enige om hvornår du kan komme til behandling, skal du selv bestille din flybillet. Hvis du har brug for det, kan vi hjælpe dig med bestillingsprocessen. Enten kan vi tales ved på telefon, hvor vi kan guide dig igennem eller vi kan fremsende vores Ryanair Guide på mail.

Fra København kan du flyve direkte til Budapest med enten Norwegian eller Ryanair og fra Aarhus med Ryanair (fra Billund). Fra København er der som udgangspunkt afgange hver dag, mens flyene mellem Billund og Budapest afgår tirsdag, torsdag og lørdag hver uge.

Efter du har bestilt flybilletten, har vi brug for følgende informationer fra dig
Dine præcise flytider (ankomst til og afrejse fra Budapest) samt flynummer / flyselskab
Antal medrejsende, så vi kan arrangere kørsel fra/til lufthavnen
Om vi skal bestille hotel til dig tæt ved klinikken eller du selv vil reservere

Afhentning i lufthavnen

Vi arrangerer din transport fra og til lufthavnen i Budapest, så din tur bliver endnu mere enkel. Kørslen er gratis for patienter hos CosmoDent.Hvordan finder jeg chaufføren

Vi arrangerer transporten, så det passer med de oplyste flytider (ankomst til og afrejse fra Budapest).

Du bliver hentet af vores chauffør med "Cosmo Shuttle", dvs. nogle gange bliver flere patienter hentet i samme bil. Chaufføren vil vente med en CosmoDent-tavle eller et navneskilt ved udgangen - der hvor mange andre står med tavler, efter bagage-drop området ved InterChange.

Det er vigtigt, at du er kontaktbar på telefonen efter du er landet, da det er muligt at chaufføren kommer til at ringe til dig for at høre, hvor du står. Hvis man venter i længere tid, uden yderligere informationer, kan man altid få fat i chaufføren på telefon.

Janos Kajari: +36 70 615 2549


Værd at vide

  • Kørslen er gratis for vores patienter, medrejsende betaler 10 eur (eller 75 kr.) pr. person / vej.
  • Vi har mulighed for at hente op til 5 medrejsende. Pga. bagageudlevering og andre flyvninger kan der i få tilfælde forekomme ventetid i lufthavnen, men vi sender altid vores Cosmo Shuttle for at hente vores patienter.
  • Patienter, der udelukkende kommer til årlig kontrol/eftersyn hos os betaler selv for transporten (dog maks. 20 EUR for kørsel fra/til lufthavnen)
  • Globetrans.hu tilbyder også rundkørsler i byen (priser efter aftale med chaufføren Janos)
 

Andre transportmuligheder+

Taxa


Der er mulighed for at bestille taxa gennem os (globetrans.hu), hvis man ønsker at blive kørt mellem hotellet og klinikken (eller rundt i byen i øvrigt) - ved kørsel under 5 km koster det omkring 8-10 EUR hos dem. Vores patienter står selv for omkostningerne, når de bestiller taxa udover kørsel fra og til lufthavnen. Du kan kontakte den almindelige taxaservice (Főtaxi) på tlf. +36 1 222 2222 (www.fotaxi.hu)

+

Offentlig transport


Hvis du beslutter dig for at benytte den offentlige transport, kan du altid bede os om hjælp, så du nemt kan finde vej til og fra klinikken. Budapest har et meget velfungerende og billigt offentligt transportsystem, så vi kan kun anbefale vores patienter at prøve det - på den måde kan man også se og opleve langt mere af byen.

Mere info: https://bkk.hu/en/news/

Billetter / rejsekort: https://bkk.hu/en/tickets-and-passes/  Mere info

  Billetter / rejsekort