Dato: 06. 10. 2023.

målrettet biofilmterapi med EMS-Airflow



"I vores klinik udfører vores tandplejere professionelle tandrensninger ved hjælp af de mest moderne EMS AIRFLOW®-enheder. Dette er det skånsomste redskab til fjernelse af plaque og andre belægninger på tænderne, der er tilgængeligt på markedet i dag.



målrettet biofilmterapi med EMS-Airflow
målrettet biofilmterapi'med EMS-Airflow
 
"I vores klinik udfører vores tandplejere professionelle tandrensninger ved hjælp af de mest moderne EMS AIRFLOW®-enheder. Dette er det skånsomste redskab til fjernelse af plaque og andre belægninger på tænderne, der er tilgængeligt på markedet i dag.
 
Hvorfor er dette nødvendigt?
Vores mund er faktisk en fugtig (spyttet) omgivelse, hvor bakterier kan fæstne sig til ikke-flyttende strukturer som tænder, dele af tandbøjler, visse tandproteser og overflader på implantater. Med tiden danner disse bakterier stadig mere komplekse samfund. Dette kan føre til tandkødsbetændelse, karies, parodontale sygdomme eller endda betændelse omkring implantater. Det kan også have negative virkninger på generel sundhed, såsom diabetes, hjerte-kar-sygdomme og leddegigt.
 
For at forebygge ovennævnte tilstande og i henhold til vores tandplejeres personlige anbefalinger, anbefaler vi regelmæssige professionelle tandrensninger.
 
Hvordan udføres denne behandling?
 
Trin 1: DIAGNOSE
Efter en kort konsultation foretages en vurdering af tænderne og tandkødet.
 
Trin 2 og 3: AFSLØRING og MOTIVATION
Herefter gør vores tandplejer plak og andre belægninger synlige ved hjælp af et aftageligt farvestof og viser dette til vores patienter. De forklarer også den korrekte mundhygiejne og viser det om nødvendigt (dette kan også gøres i slutningen af behandlingen).
 
Trin 4: AIRFLOW®
Dette efterfølges af brugen af AIRFLOW®-enheden. Maskinerne sprøjter meget små korn af erythrolpulver (sødemiddel) på tænderne sammen med luft og vand. Dette skaber en konsistens, der ikke skader tandemaljen, men effektivt fjerner pletter og belægninger samt mindre tandsten.
 
Trin 5: PERIOFLOW®
PERIOFLOW®-funktionen anvendes kun til patienter med tandkødsproblemer eller ved behov i forbindelse med implantater.
 
Trin 6: PIEZONE®PS
Fjernelse af mere modne tandsten udføres med en ultralydsspids.
 
Trin 7 og 8: HENVISNING og OPFØLGNING
Hvis nødvendigt, henviser vorestandplejer patienter til tandlægeundersøgelse og giver individuelle anbefalinger for tidspunktet for den næste professionelle rengøring.
 
Tilmeld dig vores målrettede biofilmterapi og gå ud med et smukkere og sundere smil på mindre end 60 minutter!"




Brug og vedligeholdelse af aftagelige tandproteser Brug og vedligeholdelse af aftagelige tandproteser

Bliv klogere på, hvordan du kan vænne dig til din nye protese, hvordan du holder den ren, samt hvilke muligheder der er ift. viderebehandling, hvis du eventuelt overvejer en fast løsning med implantater senere.

Dato: 09. 05. 2020.


Moderne behandling af parodontose Moderne behandling af parodontose

Hvad betyder ’parodontitis’? Parodontitis kaldes ofte parodontose eller paradentose. Det ubehagelige ved parodontitis er, at det i fleste tilfælde udvikler sig helt uden smerter og på den måde kan sprede sig uden at man opdager det. Patienten opdager ofte sygdommen meget sent. De første tegn på mulig parodontal sygdom er blødning ved tandkødet under daglig tandbørstning samt misfarvning ved tandkødet. Tandkødet er, i dette tilfælde, ikke længere lyserødt og stramt, men i stedet rødt, betændt og hævet.

Dato: 09. 05. 2020.