Ekslusiv efterårstilbud

på vores klinik i Budapest

Vores tilbud

Vi har lavet en samlet pakke til dem, der ønsker at møde vores personale i Budapest, få en gratis forundersøgelse og eventuelt påbegynde behandlingen med det samme, hvis de har mulighed for og tid til det.

Tilbring en weekend i Ungarns skønne hovedstad Budapest og kombiner opholdet med en gartis undersøgelse på vores topmoderne tandklinik.Vi glæder os at møde dig på klinikken lørdag- søndag mellem kl. 9:00- 18:00 på følgende tidspunkter:

07-08 og 28- 29 oktober 2023

 

Få dækket dine rejseomkostninger op til 300 Euro og få 10% rabat på behandlingen
Gratis transport fra og til lufthavnen med egen chauffør
Konsultation på DANSK
Gratis CB-CT scanning og panoramarøntgen
Uforpligtende behandligstilbud på stedet
Mulighed for at starte behandlingen med det samme
Det er en god idé at rejse til Budapest
 • Inklusiv panoramaoptagelse og  CB-CT scanning( tredimensionelt billede af kæbeknoglen). Dette avanceret udstyr giver meget stor sikkerhed ved implantation, diagnostisering af kronisk betandelse og nødvendigheden af rodbehandling.
 • Konsultation på DANSK – Vores dansktalende tandplejer er tilstede ved undersøgelsenog vil støtte en god kommunikation mellem tandlæge og patient. Alle medarbejdere på klinikken taler engelsk og tysk.
 • Uforpligtende behandligstilbud på stedet ( 90 min) – i de to weekender:  den 07- 08.10. og den 28- 29.10.2023 garanaterer vi undersøgelsestider fra kl. 9:00 til kl. 18:00 Besøg tandlægeklinikken for en indledende konsultation, få udarbejdet din behandlingsplan med priser i EUR, møde de medarbejdere, der skal behandle dig, lær omgivelserne og klinikken lidt at kende og vende tilbage indenfor 6 måneder for at påbegynde behandling.
 • Få dækket dine rejseomkostninger op til 300 Euro og få 10% rabat på behandlingen. Hvis du beslutter dig for at påbegynde din tandbehandling indenfor 6 måneder efter konsultationen, vil du få rejsen dækket op til 300 Euro uanset behandlingens størrelse, mens de 10% rabat gælder for behandlinger der overstiger 10.000 Euro.
 • Mulighed for at starte behandlingen med det samme
 • Gratis transport fra og til lufthavnen med egen chauffør
 • Tilmeldingsfrist til de enkelte undersøgelsesuger: ugen før det aftalte tidspunkt

 

 • Bestil din flybillet til en af de ovenfor angivne uger, book hotel og klinikken garanterer en tid til undersøgelsen. (f.eks: Ryanair – Billund-Budapest, eller København– Budapest). Her finder du hoteller dejlig tæt ved klinikken: https://cosmodent.dk/ophold-i-budapest
 • Send dine fly og hotel oplysninger, samt mobiltelefon til vores email: tandklinik@cosmodent.hu
 • Vi kontakter dig indenfor 24 timer med alle informationer om afhentning og tandlægebesøg
 • Ved ankomstdagen vil vores chauffør hente dig ved udgangen. Det er vigtigt, at du er kontaktbar på telefonen efter du er landet, da det er muligt at chaufføren kommer til at ringe til dig for at høre, hvor du står.
 • Tilmeldingsfrist til de enkelte undersøgelsesuger: ugen før det aftalte tidspunkt

 

 Undersøgelse i København

  bestil tid 17. 07. 2024. - 17. 07


Undersøgelse i Budapest

  bestil tid


Tilbud via email

  Send tilbud
Behandlinger

Behandlinger

  Læs mere
Priser

Priser

  Læs mere
Sygeforsikring

Sygeforsikring

  Læs mere